Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčový plátok s mrkvou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 62055x
Bravčový plátok s mrkvou

Recept na hlavný chod zo zemiakov, bravčového mäsa, mrkvy a slaniny.

vytlačiť recept Bravčový plátok s mrkvou
recept Bravčový plátok s mrkvou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

5 plátkov anglická slanina
2 ks Mrkva
4 plátky bravčové kotlety
1 ks pór
3 ks zemiaky

podľa chuti:

soľ
mletý korenie

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Plátky bravčové kotlety umyjeme, osušíme a naklepeme. Mäso osolíme a okoreníme. Zemiaky a mrkvu olúpeme a nakrájame na kolieska. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. Zapekacie misu zľahka vymažeme olejom. Dno misy poukladáme plátky anglickej slaniny, potom dáme bravčové kotlety. Ďalšiu vrstvu tvorí pór a mrkvu, zeleninu ľahko osolíme a okoreníme. Hornú vrstvu tvorí nakrájané zemiaky, ktoré pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme. Bravčový plátok s mrkvou dáme piecť do vyhriatej rúry. Pečieme približne hodinu, až je mäso mäkké.

Komentáre k receptu Bravčový plátok s mrkvou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty