Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčový lalok s tuniakom a zeleninou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 28184x
Bravčový lalok s tuniakom a zeleninou

Ryba, mäso a zelenina v jednom recepte.

vytlačiť recept Bravčový lalok s tuniakom a zeleninou
recept Bravčový lalok s tuniakom a zeleninou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

20 dkg varený bravčový lalok
3 lyžice víno
olej
1 lyžica strúhaný chren
1 lyžica solamyl
2 lyžice horcica
1 balíček mrazená zelenina - hrášok s mrkvou
20 dkg surový tuniak
1 ks cibula

podľa chuti:

tekuté chilli korenie
chilli korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Olúpanú cibuľku nakrájame nadrobno. Pripravíme si ostatné ingrediencie. Na panvičke speníme cibuľku. Položíme plátky uvareného bravčového laloka a posypeme čili korením. Lalok opečieme z oboch strán. Na vypečený lalok dáme surového tuniaka a 5 minút dusíme. Pridáme mrazenú zeleninu, chren, tekuté chilli a horčicu. Podlejeme vínom a pod pokrievkou dusíme 10 minút. Ak máme málo šťavy, pri dusenie podlejeme trochou vody. Solamyl rozmiešame v 150ml vody a nalejeme na zmes v panvici. Dobre zamiešame, aby sa neurobili hrudky. Osolíme podľa chuti. Bravčový lalok s tuniakom a zeleninou podávame s cestovinami alebo ryžou.

Komentáre k receptu Bravčový lalok s tuniakom a zeleninou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty