Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčový guláš s fazuľou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 46070x
Bravčový guláš s fazuľou

Bravčový guláš s červenými fazuľami podávame s ryžou alebo cestovinami.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bravčový guláš s fazuľou
recept Bravčový guláš s fazuľou sa mi páči
(Recept sa páči celkom 4x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice sójová omáčka
4 strúčiky cesnak
3 ks červená cibuľa
300 g červené sterilizované fazule
100 g paradajkový pretlak
50 g slanina
700 g bravčová pliecko

podľa chuti:

sušený rozmarín
soľ
mletá sladká paprika

podľa potreby:

vývar
olej

Postup prípravy receptu

Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame na kocky. Červené sterilizované fazule necháme odkvapkať. Slaninu nakrájame na malé kocky. Na oleji necháme rozškvařit slaninu. Potom pridáme cibuľu a cesnak. Necháme zosklovatieť a vmiešame nakrájané bravčové mäso, ktoré orestujeme ružova, okoreníme paprikou a osolíme. Zmiernime oheň a pod pokrievkou podusíme. Akonáhle mäso pustí šťavu, podlejeme ho vývarom a udusíme domäkka. Do mäkkého guláša vmiešame paradajkový pretlak, drvený rozmarín a sójovú omáčku. Povaríme asi 5 minút a vmiešame fazuľa. Prehrejeme a podľa chuti osolíme. Bravčový guláš s fazuľou podávame s ryžou a zdobíme bylinkami.

Komentáre k receptu Bravčový guláš s fazuľou (1 komentár)

  • Božena 21.January 2018 20:08

    Recept sa mi páči. Chcela by som ho vyskúšať.

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty