Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové v rajskej chilli

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 12975x
Bravčové v rajskej chilli

Štipľavej spojenie bravčového mäsa, kečupu a čili korenie v jednom recepte.

vytlačiť recept Bravčové v rajskej chilli
recept Bravčové v rajskej chilli sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice olej
600 g bravčové mäso
300 ml voda
1 ks veľká cibuľa
2 lyžice chilli korenie
2 lyžičky soľ
6 lyžíc jemný kečup

omáčka:

1 lyžica hladká múka
200 ml voda

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nakrájame na prúžky. Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na silnejšie rezance. Na oleji orestujeme cibuľu dozlatista, pridáme mäso, poprášime ho soľou, posypeme čili korením (čerstvé z čili mlynčeku) a opečieme ho za občasného premiešania dohneda. Prilejeme vodu, pridáme kečup a za občasného miešania mäso dusíme domäkka (asi 75 minút). Podľa potreby prilievame teplú vodu, aby mäso bolo stále ponorené. Mäkké bravčové mäso podľa potreby dochutíme soľou i chilli korením (druhá lyžice). Vo vode rozmiešame vrchovatú lyžicu hladkej múky a kašičku za stáleho miešania nalejeme do vriaceho omáčky. Za občasného miešania bravčové v rajskej štipľavej ešte 10 minút prevaríme. Hotové bravčové v rajskej štipľavej podávame s cestovinami.

Komentáre k receptu Bravčové v rajskej chilli (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty