Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové stehno s broskyňami v košielke

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 142604x
Bravčové stehno s broskyňami v košielke

Chutná šťavnatá pochúťka ideálna pre slávnostnú príležitosť.

vytlačiť recept Bravčové stehno s broskyňami v košielke
recept Bravčové stehno s broskyňami v košielke sa mi páči
(Recept sa páči celkom 11x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 plechovka polené broskyne
100 g syr (plátky)
500 g bravčová stehno
soľ
100 g nárez z morčacích pŕs
mleté čierne korenie
3 lyžice sadlo

Postup prípravy receptu

Z stehná nakrájame rovnomerné plátky, ktoré dobre rozklepat. Plátky osolíme a okoreníme. Na rozpálenej panvici si rozohrejeme masť a plátky sprudka z jednej strany orestujeme. Keď je prvá strana hotová, mäso obrátime, poukladáme broskyňami, zakryjeme nářez a nakoniec plátky syra. Prikryjeme pokrievkou a necháme zapiecť. Podávame s hranolčekmi alebo opečenými zemiakmi.

Komentáre k receptu Bravčové stehno s broskyňami v košielke (1 komentár)

  • viera 17.November 2012 19:22

    vyzera to dobre zajtra to urobim len mam obavy ci to bude mekucke

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty