Bravčové stehno s broskyňami v košielke
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 142604x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 plechovka | polené broskyne |
100 g | syr (plátky) |
500 g | bravčová stehno |
soľ | |
100 g | nárez z morčacích pŕs |
mleté čierne korenie | |
3 lyžice | sadlo |
Postup prípravy receptu
Z stehná nakrájame rovnomerné plátky, ktoré dobre rozklepat. Plátky osolíme a okoreníme. Na rozpálenej panvici si rozohrejeme masť a plátky sprudka z jednej strany orestujeme. Keď je prvá strana hotová, mäso obrátime, poukladáme broskyňami, zakryjeme nářez a nakoniec plátky syra. Prikryjeme pokrievkou a necháme zapiecť. Podávame s hranolčekmi alebo opečenými zemiakmi.
Komentáre k receptu Bravčové stehno s broskyňami v košielke (1 komentár)
-
viera
17.November 2012 19:22
vyzera to dobre zajtra to urobim len mam obavy ci to bude mekucke