Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové stehno po myslivecky

  • hlavné chody
  • Ostatní kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 148322x
Bravčové stehno po myslivecky

Vynikajúca kombinácia chutí karí, smotany a bravčového mäsa.

vytlačiť recept Bravčové stehno po myslivecky
recept Bravčové stehno po myslivecky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks pór (malý)
500 ml smotana na varenie
250 g anglická slanina
3 lyžice olej
3 lyžice karí korenie
500 g bravčová stehno
soľ
1 lyžica solamyl

Postup prípravy receptu

Najskôr si nakrájame mäso a slaninu na tenké rezance. Pór očistíme, umyjeme a nakrájame na slabé kolieska. Do hrnčeka si oddeľte asi 0,5 dl smotany a rozmiešame v nej solamyl. Panvicu rozpálime na maximum. Ako prvý vypečie na panvici slaninu, pridáme mäso, kari korenie a restujeme. Asi po 5 minútach prilejeme smotanu a keď začne variť, vmiešame pripravenú smotanu so solamylom. Zmes osolíme, vsypeme pór a krátko povaríme. Veľmi vhodnou prílohou sú zemiaky z rúry.

Komentáre k receptu Bravčové stehno po myslivecky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty