Bravčové stehno na hubách
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 141661x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
soľ | |
2 hrste | čerstvé huby |
1 kelímok | smotana na šľahanie |
3 lyžice | sadlo |
400 g | bravčová stehno |
1 ks | cibule (veľká) |
2 lyžice | hladká múka |
vegeta |
Postup prípravy receptu
Na masti opečieme po oboch stranách na plátky nakrájanú, osolenú, opepřenou av múke obalenou stehno. Vyberieme z panvice, na zvyšnom omastku orestujeme olúpanú a jemne nasekanú cibuľu, vložíme opečené mäso, pridáme huby a dusíme do mäkka. Zahustíme múkou rozmiešanou v šľahačke, dochutíme vegetu, dosolíme a povaríme. Vhodnou prílohou je ryža.