Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové stehno na hubách

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 138946x
Bravčové stehno na hubách

Ďalšie obľúbená hubársky klasika.

vytlačiť recept Bravčové stehno na hubách
recept Bravčové stehno na hubách sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

vegeta
soľ
2 hrste čerstvé huby
1 kelímok smotana na šľahanie
3 lyžice sadlo
400 g bravčová stehno
1 ks cibule (veľká)
2 lyžice hladká múka

Postup prípravy receptu

Na masti opečieme po oboch stranách na plátky nakrájanú, osolenú, opepřenou av múke obalenou stehno. Vyberieme z panvice, na zvyšnom omastku orestujeme olúpanú a jemne nasekanú cibuľu, vložíme opečené mäso, pridáme huby a dusíme do mäkka. Zahustíme múkou rozmiešanou v šľahačke, dochutíme vegetu, dosolíme a povaríme. Vhodnou prílohou je ryža.

Komentáre k receptu Bravčové stehno na hubách (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty