Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové steaky Riviéra

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 128894x
Bravčové steaky Riviéra

Bravčové steaky Riviéra pripravujeme z mäsa, ktoré nám najlepšie vyhovuje. My dávame prednosť krkovičiek, ale možno použiť bokombrady alebo stehno.

vytlačiť recept Bravčové steaky Riviéra
recept Bravčové steaky Riviéra sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

100 g šampiňóny
2 ks paradajka
2 ks bravčová krkovička bez kosti
100 g syr
100 g šunka
100 ml biele víno

podľa chuti:

grilovacie korenie

Postup prípravy receptu

Bravčová krkovička umyjeme, osušíme a okoreníme. Nenaklepáváme. Šunku nakrájame na rezance, paradajky opláchneme a rozdelíme na mesiačiky, šampiňóny zlejeme a necháme odkvapkať. Rúru predhrejeme na 200 ° C. Do zapekacej misy alebo na panvicu dáme šunku, šampiňóny a paradajky, vložíme okorenenou krkovičiek, podlejeme vínom a dáme dusiť do rúry. Keď je mäso takmer mäkké, zasypeme ho strúhaným syrom a necháme zapiecť, kým sa syr nerozpustí. Bravčové steaky Riviéra podávame so zeleninovým šalátom.

Komentáre k receptu Bravčové steaky Riviéra (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty