Bravčové s kapustou a jablkami
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 140853x
A je tu ďalšie skvelé jedlo, ktoré zvládneme uvariť len v jednom hrnci! Zelíčko je dusené na červenom víne!
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
cukor | |
1/2 ks | kapusta obyčajná hlávková |
Rasco | |
150 ml | víno červené |
ocot | |
korenie mleté | |
800 g | mäso bravčové |
4 ks | cibula |
4 ks | jablko |
sadlo | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Na cibuľke opečieme nakrájané mäso na kocky, pridáme nakrájané kapustu, osolíme, okmínujeme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkké. Pridáme nahrubo nastrúhané jablká a dusíme všetko domäkka. Prilejeme víno a necháme prejsť varom. Podľa chuti přikyselíme alebo osladíme.