Bravčové s grilovacím korením
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- recept zobrazen: 24226x
Recept na naložené bravčové mäso. Nielen na gril, ale aj doma to ide upiecť.
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
8 lyžíc | olej |
2 lyžice | grilovacie korenie |
1 ks | vajcia |
1 kg | bravčová stehno alebo krkovička |
Postup prípravy receptu
Bravčové umyjeme a nakrájame na plátky. Pripravíme si marinádu. Zmiešame vajcia, olej a grilovacie korenie. Mäso naložíme do marinády aspoň na 2 hodiny, ideálne na 1 deň. Naložené mäso opečieme na rozpálenej panvici z každej strany tak 5 minút. Bravčové s grilovacím korením podávame so zemiakmi alebo s hranolčekmi.