Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové s grilovacím korením

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • recept zobrazen: 24226x
Bravčové s grilovacím korením

Recept na naložené bravčové mäso. Nielen na gril, ale aj doma to ide upiecť.

vytlačiť recept Bravčové s grilovacím korením
recept Bravčové s grilovacím korením sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

8 lyžíc olej
2 lyžice grilovacie korenie
1 ks vajcia
1 kg bravčová stehno alebo krkovička

Postup prípravy receptu

Bravčové umyjeme a nakrájame na plátky. Pripravíme si marinádu. Zmiešame vajcia, olej a grilovacie korenie. Mäso naložíme do marinády aspoň na 2 hodiny, ideálne na 1 deň. Naložené mäso opečieme na rozpálenej panvici z každej strany tak 5 minút. Bravčové s grilovacím korením podávame so zemiakmi alebo s hranolčekmi.

Komentáre k receptu Bravčové s grilovacím korením (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty