Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové s čínskou zeleninou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 65588x
Bravčové s čínskou zeleninou

Bravčové mäso so zeleninou je vhodná kombinácia pre chutný obed. Ide o veľmi rýchlu a jednoduchú úpravu.

vytlačiť recept Bravčové s čínskou zeleninou
recept Bravčové s čínskou zeleninou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 kg bravčová stehno
1 lyžička solamyl
3 - 4 lyžíc worcersterová omáčka
1 lyžica korenie na čínu
1 lyžica olivový olej
5 strúčikov cesnak
350 g čínska zelenina
1 dl voda
1 lyžica grilovacie korenie

Postup prípravy receptu

Bravčovú stehno odblaníme, umyjeme vodou a osušíme. Mäso nakrájame na menšie prúžky. Na hlbšej panvici si ohrejeme olivový olej a pripravené mäso na neho vsypeme. Orestujeme, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, zmes korenia na grilovanie s korením na čínu a pokvapkáme worcesterskú omáčku. Premiešame a necháme pod pokrievkou prehriať. Aby sme mali viac omáčky, rozmiešame si solamyl so studenou vodou a vlejeme k mäsu. Krátko povaríme. Mäso je skoro mäkké, preto pridáme aj mrazenú čínsku zeleninu a po premiešaní opäť prehrejeme. Bravčové mäso s čínskou zeleninou podávame s varenou ryžou.

Komentáre k receptu Bravčové s čínskou zeleninou (1 komentár)

  • Sky link 17.December 2017 21:28

    Sem napisajte vaš komentár.

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty