Bravčové s čínskou zeleninou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 65588x
Bravčové mäso so zeleninou je vhodná kombinácia pre chutný obed. Ide o veľmi rýchlu a jednoduchú úpravu.
1 komentár
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1/2 kg | bravčová stehno |
1 lyžička | solamyl |
3 - 4 lyžíc | worcersterová omáčka |
1 lyžica | korenie na čínu |
1 lyžica | olivový olej |
5 strúčikov | cesnak |
350 g | čínska zelenina |
1 dl | voda |
1 lyžica | grilovacie korenie |
Postup prípravy receptu
Bravčovú stehno odblaníme, umyjeme vodou a osušíme. Mäso nakrájame na menšie prúžky. Na hlbšej panvici si ohrejeme olivový olej a pripravené mäso na neho vsypeme. Orestujeme, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, zmes korenia na grilovanie s korením na čínu a pokvapkáme worcesterskú omáčku. Premiešame a necháme pod pokrievkou prehriať. Aby sme mali viac omáčky, rozmiešame si solamyl so studenou vodou a vlejeme k mäsu. Krátko povaríme. Mäso je skoro mäkké, preto pridáme aj mrazenú čínsku zeleninu a po premiešaní opäť prehrejeme. Bravčové mäso s čínskou zeleninou podávame s varenou ryžou.
Komentáre k receptu Bravčové s čínskou zeleninou (1 komentár)
-
Sky link
17.December 2017 21:28
Sem napisajte vaš komentár.