Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové rizoto z konzervy

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 67177x
Bravčové rizoto z konzervy

Recept na rýchly a jednoduchý obed alebo večeru, keď nie je čas na dlhé vyváranie.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bravčové rizoto z konzervy
recept Bravčové rizoto z konzervy sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 balíček ryže
1 balíček mrazená zelenina
2 lyžičiek mletá sladká paprika
1 konzerva bravčové mäso
100 g syr eidam
1 ks cibula

podľa chuti:

soľ
Podravka

Postup prípravy receptu

Čo sa výberu bravčové konzervy týka, určite siahnite po lepšia, čím viac percent obsiahnutého bravčového mäsa, tým je pokrm chutnejšie a zmes nie je tak kašovitá. Mäso z konzervy nakrájame na kúsky. Cibuľu olúpeme a nasekáme najemno. Vo vriacej osolenej vode si uvaríme praniach ryžu podľa návodu na obale. Mrazenú zeleninu si vopred necháme vo vode prejsť varom. Rozpálite si hlbšiu panvicu, vsypeme mäso a cibuľu a spoločne smažíme. Tuk nepridávame, z konzervy ho bude dosť. Zeleninu pridáme k mäsu, zasypeme trochou Podravky a mletou paprikou. Akonáhle sa vysmaží prebytočná šťava, pridáme uvarenú ryžu a všetko dôkladne premiešame. Bravčové rizoto z konzervy sypeme strúhaným syrom a podávame s nakladanú cviklou a kyslou uhorkou.

Komentáre k receptu Bravčové rizoto z konzervy (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty