Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové rezančeky po Portugalsky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 134803x
Bravčové rezančeky po Portugalsky

Mäso pripravené podľa portugalské receptúry.

vytlačiť recept Bravčové rezančeky po Portugalsky
recept Bravčové rezančeky po Portugalsky
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 4x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks väčšie cibule
2 lyžice olej
10 g maslo
400 g bravčová stehno
5 lyžíc kečup

podľa chuti:

worcesterská omáčka
soľ

Postup prípravy receptu

Bravčovú stehno podľa potreby očistíme, umyjeme a osušíme. Mäso nakrájame na plátky, naklepeme ich a potom je nakrájame na hranolčeky. Bravčové rezančeky prudko smažíme za stáleho miešania na rozpustenom masle s olejom, osolíme, pridáme kečup a asi minútu dusíme. Cibuľu olúpeme, jemne nasekáme a vmiešame k mäsu. Všetko dusíme asi 2 minúty. Nakoniec bravčové rezance okoreníme worcesterskú omáčku. Bravčové rezančeky po portugalskom podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Bravčové rezančeky po Portugalsky (1 komentár)

  • evakirvejova 06.December 2013 18:51

    jednoduche dobre

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty