Bravčové rezančeky po Portugalsky
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 137093x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | väčšie cibule |
2 lyžice | olej |
10 g | maslo |
400 g | bravčová stehno |
5 lyžíc | kečup |
podľa chuti: | |
worcesterská omáčka | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Bravčovú stehno podľa potreby očistíme, umyjeme a osušíme. Mäso nakrájame na plátky, naklepeme ich a potom je nakrájame na hranolčeky. Bravčové rezančeky prudko smažíme za stáleho miešania na rozpustenom masle s olejom, osolíme, pridáme kečup a asi minútu dusíme. Cibuľu olúpeme, jemne nasekáme a vmiešame k mäsu. Všetko dusíme asi 2 minúty. Nakoniec bravčové rezance okoreníme worcesterskú omáčku. Bravčové rezančeky po portugalskom podávame s ryžou.
Komentáre k receptu Bravčové rezančeky po Portugalsky (1 komentár)
-
evakirvejova
06.December 2013 18:51
jednoduche dobre