Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové rezance so šampiňónmi

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 60141x
Bravčové rezance so šampiňónmi

Bravčová stehno na zelenine a šampiňónoch. Rýchly hlavný chod výborne chutí s hranolky.

vytlačiť recept Bravčové rezance so šampiňónmi
recept Bravčové rezance so šampiňónmi
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

ostrý kečup
sójová omáčka
mleté čierne korenie
1/2 plechovky sterilizovaná kukurica
olej
1 ks pór (asi 6 cm)
1/2 plechovky sterilizovaný hrášok
1 ks malá cibuľa
worcesterová omáčka
3 - 4 lyžíc sterilizované šampiňóny
chrenová pasta
500 g bravčová stehno
soľ

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso očistíme a nakrájame na rezance. Osolíme, okoreníme a sprudka orestujeme na oleji. Pór očistíme a nakrájame na kolieska. Kultivované a sterilizovanú zeleninu zlejeme a necháme odkvapkať, použijeme menšie konzervy. Prihodíme k orestovanému mäsu a ochutíme - sójovou omáčkou, worcestrem, chrenovou pastou a ostrým kečupom. Všetkého pridáme podľa chuti, podlejeme vodou a podusíme, kým nie je mäso mäkké. Ku koncu pridáme ešte pár koliesok póru a prehrejeme. Bravčové rezančeky s šampiňóny podľa chuti na tanieri ešte dokořeníme, posypeme pórom alebo cibuľkou a ako prílohu zvolíme hranolky. Podávame teplé.

Komentáre k receptu Bravčové rezance so šampiňónmi (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty