Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové rezance s uhorkami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 37689x
Bravčové rezance s uhorkami

Bravčové mäso, uhorky a omáčka ochutená horčicou.

vytlačiť recept Bravčové rezance s uhorkami
recept Bravčové rezance s uhorkami sa mi páči
(Recept sa páči celkom 16x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

500 g bravčové mäso
2 ks cibula
1 kocka zeleninový bujón
3 - 4 ks nakladané uhorky

podľa chuti:

2 lyžice plnotučná horčica
worcestrová omáčka
mleté čierne korenie
soľ

podľa potreby:

hladká múka
olej

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nasekáme nadrobno. Na troche oleja ju osmažíme dozlatista. Mäso nakrájame na rezance a vložíme osmahnutou cibuľku. Osolíme, okoreníme, zastříkneme worcestrovou omáčkou a krátko podusíme. Zalejeme vodou podľa potreby, zahustíme múkou a prevaríme. Počas prevarenie pridáme bujón, horčicu, nakrájané uhorky a znovu povaríme, kým nie je mäso mäkké. Bravčové rezančeky s uhorkami podávame s ryžou alebo zemiakmi.

Komentáre k receptu Bravčové rezance s uhorkami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty