Bravčové rezance s uhorkami
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 50535x
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
3 - 4 ks | nakladané uhorky |
500 g | bravčové mäso |
2 ks | cibula |
1 kocka | zeleninový bujón |
podľa chuti: | |
2 lyžice | plnotučná horčica |
worcestrová omáčka | |
mleté čierne korenie | |
soľ | |
podľa potreby: | |
olej | |
hladká múka |
Postup prípravy receptu
Cibuľu olúpeme a nasekáme nadrobno. Na troche oleja ju osmažíme dozlatista. Mäso nakrájame na rezance a vložíme osmahnutou cibuľku. Osolíme, okoreníme, zastříkneme worcestrovou omáčkou a krátko podusíme. Zalejeme vodou podľa potreby, zahustíme múkou a prevaríme. Počas prevarenie pridáme bujón, horčicu, nakrájané uhorky a znovu povaríme, kým nie je mäso mäkké. Bravčové rezančeky s uhorkami podávame s ryžou alebo zemiakmi.
Komentáre k receptu Bravčové rezance s uhorkami (2 komentáre)
-
VAS
14.March 2023 06:07
Get Passports, Visas, Driver's License, ID CARDS, Marriage certificates, Diplomas, Birth Certificates, Credit cards, Utility bills, Social Security cards, Resident permits, Death certificates, Banknotes dollar / euro Pounds We are a team of professionals with many years of experience in producing fake passports and other identity documents, best quality producers of fake documents. With more than 10 million documents circulating in the world. Email ( lifiben@gmail.com ) whatsapp +1540 2680762
-
Peter
17.June 2022 07:39
Cibuľu ošúpeme (má šupu) a teda ju neolúpeme. (To je po česky.)