Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové rezance s klobásou a cuketou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 131109x
Bravčové rezance s klobásou a cuketou

Radi pripravujete pokrmy na WOK panvici? Máte chuť na mäso s ľahkou zeleninou doplnené klobásou? Vyskúšajte tento recept. Príprava je rýchla a prelínanie chutí je výtečné!

vytlačiť recept Bravčové rezance s klobásou a cuketou
recept Bravčové rezance s klobásou a cuketou sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

sójová omáčka
2 ks cibula
4 plátky bravčové mäso
2 ks Mrkva
2 strúčiky cesnak
2 - 3 ks šunková klobása
1/2 ks cuketa

marináda:

1/2 dl olivový olej
1 lyžička solamyl
1 lyžica korenie do WOK panvice

príloha:

ryže

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso nakrájame na rezance. Okoreníme (korenie do woku), pridáme lyžičku solamylu a zalejeme olivovým olejom. Necháme odležať - najlepšie do druhého dňa. Vopred si pokrájame na drobnejšie kúsky cuketu, na půlkolečka klobásu a cibuľu, na rezance mrkvu a cesnak. Na rozohriaty olej v panvici vsypeme pripravené mäso. Sprudka orestujeme. Pridáme klobásu a cuketu, necháme orestovat, osolíme, okoreníme a prilejeme sójovú omáčku. Potom pridáme mrkvu s cesnakom, nakoniec vsypeme cibuľu. Dobre, ale rýchlo prehrejeme a podávame. Bravčové rezančeky s klobásou a cuketou zdobíme zelenú cibuľkou. Najvhodnejšia prílohou je dlhá sypká ryža.

Komentáre k receptu Bravčové rezance s klobásou a cuketou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty