Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové rezance na cibuľke

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 67982x
Bravčové rezance na cibuľke

Recept vhodný aj pre začiatočníkov. Tip na rýchly obed z bravčového mäsa.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bravčové rezance na cibuľke
recept Bravčové rezance na cibuľke sa mi páči
(Recept sa páči celkom 5x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks veľká cibuľa
350 g bravčová stehno

na ozdobu:

zelenina

podľa chuti:

sójová omáčka
kečup
sušená chilli paprička
soľ

podľa potreby:

olivový olej na vyprážanie

príloha:

mrazené hranolky
tatárska omáčka

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso očistíme, naklepeme, osolíme a nakrájame na rezance. Na panvici si rozpálime olivový olej a mäso sprudka opečieme. Pridáme olúpanú a na tenké mesiačiky nakrájanú cibuľu. Keď je mäso mäkké, pokvapkáme sójovou omáčkou, pridáme nakrájané sušené chilli papričky. Premiešame a zmes vyrestujeme do tuku, tesne pred dokončením pokvapkáme bravčové rezančeky kečupom. Ako prílohu použijeme predsmažené mrazené hranolky, ktoré dáme na plech a upečieme podľa návodu. Hodí sa aj americké zemiaky. Bravčové rezančeky na cibuľke zdobíme nakrájanou zeleninou a dochucujeme tatárskou omáčkou.

Komentáre k receptu Bravčové rezance na cibuľke (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty