Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové ražniči

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 57251x
Bravčové ražniči

Bravčové mäso na špíze so zeleninou.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bravčové ražniči
recept Bravčové ražniči sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks baranie roh
2 ks cibula
3 plátky údený bôčik
500 g bravčové plátky
1 hrnček olej
1 ks červená paprika
2 ks koktailová paradajky

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso pliecko alebo stehno nakrájame na plátky naklepeme osolíme, okoreníme a nakrájame na kúsky vhodné na napichovanie, to isté urobíme s ostatnými ingredienciami a striedavo navliekajú na špajle. Potrieme olejom a necháme asi 20 minút odležať. Do pekáča dáme papier na pečenie a potrieme olejom. Rúru si predhrejeme na 200 ° C a dáme piecť. Podľa potreby obraciame. Podávame so zemiakmi alebo inou prílohou.

Komentáre k receptu Bravčové ražniči (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2014 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt