Bravčové ražniči
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 60439x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
500 g | bravčové plátky |
1 hrnček | olej |
1 ks | červená paprika |
2 ks | koktailová paradajky |
1 ks | baranie roh |
2 ks | cibula |
3 plátky | údený bôčik |
Postup prípravy receptu
Bravčové mäso pliecko alebo stehno nakrájame na plátky naklepeme osolíme, okoreníme a nakrájame na kúsky vhodné na napichovanie, to isté urobíme s ostatnými ingredienciami a striedavo navliekajú na špajle. Potrieme olejom a necháme asi 20 minút odležať. Do pekáča dáme papier na pečenie a potrieme olejom. Rúru si predhrejeme na 200 ° C a dáme piecť. Podľa potreby obraciame. Podávame so zemiakmi alebo inou prílohou.