Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové ragú

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 134592x
Bravčové ragú

Recept na vynikajúce ragú, tentoraz z bravčového mäsa.

vytlačiť recept Bravčové ragú
recept Bravčové ragú sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

500 g bravčová pliecko
1 lyžička solamyl
4 ks sterilizovaná uhorka
3 lyžice olej
1/2 kocky masox
2 lyžičky mletý kmín
1 ks pór
1 lyžička mletá sladká paprika
1 ks cibula
150 ml biele víno

podľa chuti:

soľ

Postup prípravy receptu

Bravčovú pliecko umyjeme, osušíme a nakrájame na kúsky. Cibuľu olúpeme a jemne usekáme. Uhorky nakrájame na malé kocky, pór opláchneme a pokrájame na kolieska. Na oleji speníme cibuľu, pridáme mäso, okoreníme, osolíme a chvíľku restujeme. Potom podlejeme vínom, pridáme masox a pod pokrievkou dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme uhorky, pór a mäso dodusíme. V troche studenej vody rozmiešame solamyl, vlejeme k mäsu a rozvaríme. Podľa potreby bravčové ragú dochutíme a servírujeme s ryžou.

Komentáre k receptu Bravčové ragú (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty