Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové na korení

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 38507x
Bravčové na korení

Rýchly, lacný a veľmi chutný obed z bravčových nudliček, ktorý možno podávať s čímkoľvek.

vytlačiť recept Bravčové na korení
recept Bravčové na korení
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

podľa chuti:

mleté čierne korenie
soľ
masox
MAGGI

podľa potreby:

bravčové mäso
olej
múka alebo hotová zápražka
voda

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso nakrájame na tenké rezance a na oleji (najlepšie olivovom) sprudka osmažíme. Zmiernime plameň a mäso osolíme, okoreníme a po chvíľke trochu podlejeme vodou, priklopíme pokrievkou a necháme zvoľna podusiť. Mäso dusíme ako je mäkké, asi tak 30 - 40 minút. Potom k mäsu dolejeme cca 1l horúcej vody, pridáme kocku masoxu, ja pridávam aj trochu maggi, ale nemusí byť. Znovu pridáme korenie. Keď sa nám omáčka začne variť, zahustíme múkou alebo hotovú zápražkou. Bravčové rezančeky na pepři môžeme podávať napríklad so zemiakovou kašou, zemiakovým knedľou, varenými zemiakmi is cestovinou alebo ryžou. Množstvo ingrediencií volíme podľa potreby a chuti.

Komentáre k receptu Bravčové na korení (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty