Bravčové na karí
- hlavné chody
- indická kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 131118x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžička | solamyl |
2 ks | vajcia |
600 g | bravčová stehno |
2 lyžice | karí korenie |
podľa potreby: | |
olej | |
zálievka: | |
100 ml | biele sladké víno |
3 lyžice | sójová omáčka |
1 lyžička | solamyl |
1 kocka | cukor |
Postup prípravy receptu
Bravčovú stehno umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Premiešame so solamylom, vajcami a dáme na noc do chladničky rozležet. Z vína, sójovej omáčky, solamylu a kari korenia pripravíme zálievku. Druhý deň na oleji prudko osmažíme kocky mäsa, zalejeme zálievkou a za stáleho miešania dovaríme. Bravčové na kari podávame s ryžou.