Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové na kari 2

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 91964x
Bravčové na kari 2

Recept na rýchlu prípravu českej číny. Jednoduché a veľmi dobré jedlo, ktoré podávame s ryžou.

vytlačiť recept Bravčové na kari 2
recept Bravčové na kari 2
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1/2 kg bravčové mäso
1 ks vajcia
1 ks menšia cibuľa
1 lyžička solamyl
1 ks menšie pór

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

olej

zálievka:

1 lyžíc mäsový vývar
cukor
1 lyžičiek karí korenie
1 lyžíc sójová omáčka
1 lyžíc vermút

Postup prípravy receptu

Najskôr si pripravíme bravčové mäso, pokojne stehno, ktorú nakrájame na malé kocky. Potom vmiešame vajcia a škrobovú múčku a niekoľko kvapiek oleja. Premiešame a odložíme do chladu. Ďalej očistíme a nakrájame na krúžky cibuľu a na kocky pór. Pripravíme zálievku. Zmiešame vývar (iz kocky), vermút, karí korenie a štipku cukru, aj sójovú omáčku. Teraz na rozpálenom oleji opečieme mäso, miešame tak, aby sa mäso oddelilo. Pridáme cibuľu, potom pór, zmiernime oheň a prilejeme zálievku. Počas dvoch minút je pokrm pripravený na servírovanie. Bravčové na kari podávame so suchou ryžou. Výborný je aj ľadový šalát.

Komentáre k receptu Bravčové na kari 2 (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty