Bravčové medailóniky v cestíčku
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 69750x
Recept na minútku z bravčovej panenky, ktorú smažíme v nadýchané cestíčku. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.
Recept na 4 porcie.
1 komentár
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
600 g | bravčové mäso (bábika) |
cestíčko: | |
2 lyžice | suché biele víno |
3 lyžice | škrobová bozkáva |
3 ks | vaječný bielok |
podľa potreby: | |
olej | |
steakové korenie | |
čierny mletý korenie | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Bravčovú panenku umyjeme a nakrájame cez vlákno na 2 cm široké medailónky, ktoré rozklepat. Mäso osolíme, okoreníme, okoreníme podľa chuti steakovým korením, pokvapkáme olejom a necháme odležať. Cestíčko: Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, ktorý spojíme sa škrobovú múčkou a vínom. Rozležené mäso namáčame v cestíčku a smažíme na rozpálenom oleji do ružova. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.
Komentáre k receptu Bravčové medailóniky v cestíčku (1 komentár)
-
pouzivatel
18.March 2013 12:58
3 lyzice coho? (google translate)