Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové medailóniky v cestíčku

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 69750x
Bravčové medailóniky v cestíčku

Recept na minútku z bravčovej panenky, ktorú smažíme v nadýchané cestíčku. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bravčové medailóniky v cestíčku
recept Bravčové medailóniky v cestíčku
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

600 g bravčové mäso (bábika)

cestíčko:

2 lyžice suché biele víno
3 lyžice škrobová bozkáva
3 ks vaječný bielok

podľa potreby:

olej
steakové korenie
čierny mletý korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Bravčovú panenku umyjeme a nakrájame cez vlákno na 2 cm široké medailónky, ktoré rozklepat. Mäso osolíme, okoreníme, okoreníme podľa chuti steakovým korením, pokvapkáme olejom a necháme odležať. Cestíčko: Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, ktorý spojíme sa škrobovú múčkou a vínom. Rozležené mäso namáčame v cestíčku a smažíme na rozpálenom oleji do ružova. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.

Komentáre k receptu Bravčové medailóniky v cestíčku (1 komentár)

  • pouzivatel 18.March 2013 12:58

    3 lyzice coho? (google translate)

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty