Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové mandľové rezne

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 130511x
Bravčové mandľové rezne

Keď mu patríte k milovníkom odrezkov, prinášam recept na trošku neobvyklú úpravu, ktorá zožala obrovský úspech.

vytlačiť recept Bravčové mandľové rezne
recept Bravčové mandľové rezne sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

500 g bravčová stehno
soľ

na obalenie:

80 g mandle
2 ks čerstvé rožky
1 - 2 ks vajcia
60 g hrubá múka

Postup prípravy receptu

Bravčovú stehno umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky, ktoré dôkladne rozklepat a jemne osolíme. Čerstvé rožky nastrúhame. Mandle sparíme, olúpeme a nasekáme nahrubo. Mandle a nastrúhanej pečivo dobre premiešame. Plátky najskôr obalíme v múke, potom vo vajci, ktoré sme iba rozšlehali a nakoniec v zmesi mandlí a čerstvých rožkov. Dôkladne utlačí a na rozpálenom tuku z oboch strán opečieme dozlata. Vhodnou prílohou sú zemiaky a zelenina.

Komentáre k receptu Bravčové mandľové rezne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2017 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt