Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové kúsky so zeleninou na smotane

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 4905x
Bravčové kúsky so zeleninou na smotane

Bravčové mäso, zelenina a smotana - vhodná kombinácia pre rýchle menu.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bravčové kúsky so zeleninou na smotane
recept Bravčové kúsky so zeleninou na smotane sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 ml smotana na varenie
1 - 2 lyžíc olivový olej
500 g bravčové pliecka
1 balíček mrazená čínska zelenina
1 - 2 lyžičiek solamyl
2 lyžičky provensálske korenie

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso očistíme, opláchneme. Nakrájame na dlhšie prúžky. Posypeme provensálskym korením, solamylom a dobre premiešame. Ďalej mäso pokvapkáme olivovým olejom a necháme odležať. Nahrejeme si WOK panvicu, do ktorej vsypeme pripravené naložené mäso. Sprudka orestujeme, potom zmiernime plameň a mäso opekáme domäkka. Ak je mäso mäkké, vsypeme mrazenú zeleninovú zmes na čínu, premiešame a chvíľu restujeme s mäsom. Servírujeme mäso so zeleninou. Do výpeku vlejeme smotanu na varenie, veľmi krátko ju prehrejeme a potom prilievame k mäsu na tanier. Ako príloha k bravčovým kúskom so zeleninou na smotane sú vhodné zemiakových placiek.

Komentáre k receptu Bravčové kúsky so zeleninou na smotane (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty