Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové kúsky so zeleninou na smotane

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 3311x
Bravčové kúsky so zeleninou na smotane

Bravčové mäso, zelenina a smotana - vhodná kombinácia pre rýchle menu.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bravčové kúsky so zeleninou na smotane
recept Bravčové kúsky so zeleninou na smotane sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 balíček mrazená čínska zelenina
1 - 2 lyžičiek solamyl
2 lyžičky provensálske korenie
200 ml smotana na varenie
1 - 2 lyžíc olivový olej
500 g bravčové pliecka

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso očistíme, opláchneme. Nakrájame na dlhšie prúžky. Posypeme provensálskym korením, solamylom a dobre premiešame. Ďalej mäso pokvapkáme olivovým olejom a necháme odležať. Nahrejeme si WOK panvicu, do ktorej vsypeme pripravené naložené mäso. Sprudka orestujeme, potom zmiernime plameň a mäso opekáme domäkka. Ak je mäso mäkké, vsypeme mrazenú zeleninovú zmes na čínu, premiešame a chvíľu restujeme s mäsom. Servírujeme mäso so zeleninou. Do výpeku vlejeme smotanu na varenie, veľmi krátko ju prehrejeme a potom prilievame k mäsu na tanier. Ako príloha k bravčovým kúskom so zeleninou na smotane sú vhodné zemiakových placiek.

Komentáre k receptu Bravčové kúsky so zeleninou na smotane (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty