Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové kotlety z remosky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 6559x
Bravčové kotlety z remosky

Recept na prípravu bravčových kotliet zapečených s cibuľou, šunkou a syrom.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Bravčové kotlety z remosky
recept Bravčové kotlety z remosky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky bravčová šunka
4 ks bravčová kotleta bez kosti
100 g niva
1 ks veľká cibuľa

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

podľa potreby:

masť na vymazanie
vývar

Postup prípravy receptu

Kotlety umyjeme, osušíme, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Cibuľu olúpeme a nakrájame na štyri hrubé kolieska. Syr nastrúhame nahrubo. Remoska silne vymažeme bravčovým sadlom, vložíme kotlety, ktoré poukladáme cibuľou, podlejeme malým množstvom vývaru a upečieme domäkka. Ku koncu pečenia mäso poukladáme šunkou, posypeme strúhanou nivou a krátko zapečieme. Zapečené bravčové kotlety z remosky podávame s varenými alebo opečenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Bravčové kotlety z remosky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty