Bravčové kotlety z remosky
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 6559x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
4 plátky | bravčová šunka |
4 ks | bravčová kotleta bez kosti |
100 g | niva |
1 ks | veľká cibuľa |
podľa chuti: | |
soľ | |
mleté čierne korenie | |
podľa potreby: | |
masť na vymazanie | |
vývar |
Postup prípravy receptu
Kotlety umyjeme, osušíme, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Cibuľu olúpeme a nakrájame na štyri hrubé kolieska. Syr nastrúhame nahrubo. Remoska silne vymažeme bravčovým sadlom, vložíme kotlety, ktoré poukladáme cibuľou, podlejeme malým množstvom vývaru a upečieme domäkka. Ku koncu pečenia mäso poukladáme šunkou, posypeme strúhanou nivou a krátko zapečieme. Zapečené bravčové kotlety z remosky podávame s varenými alebo opečenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.