Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové kocky v šampiňónovej omáčke

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 131584x
Bravčové kocky v šampiňónovej omáčke

Bravčové mäso je veľmi vhodné kombinovať s hubami. Ak k nemu podáte ryžu, máte úspech dobrého obeda zaručený.

vytlačiť recept Bravčové kocky v šampiňónovej omáčke
recept Bravčové kocky v šampiňónovej omáčke
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

8 ks šampiňóny
1 kg bravčové pliecka
3 lyžice olej
zemiakový škrob
3 ks cibula

na ozdobu:

pór

podľa chuti:

soľ
Rasco
mleté čierne korenie

príloha:

ryže

Postup prípravy receptu

Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu očistíme a nasekáme nadrobno. Na oleji orestujeme cibuľu. Vsypeme mäso, osolíme, pridáme mletý kmín a korenie a zalejeme vývarom. Dusíme, kým nie je mäso mäkké. Potom pridáme pokrájané šampiňóny, zahustíme škrobovú múčkou a krátko povaríme. Omáčku podávame s varenou ryžou. Bravčové kocky v Šampiňónová omáčke zdobíme sekaným pórom, ktorý dodá omáčke pikantnú chuť.

Komentáre k receptu Bravčové kocky v šampiňónovej omáčke (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty