Bravčové kocky so zeleninovou omáčkou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 24943x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 balíček | mrazená zelenina |
0,5 kg | bravčová stehno |
2 kocky | zeleninový bujón |
podľa chuti: | |
mletý kmín | |
mleté čierne korenie | |
vegeta | |
podľa potreby: | |
olej | |
hotová zápražka |
Postup prípravy receptu
Bravčové mäso opláchneme a nakrájame na kocky. V hrnci si rozpálime olej a na ňom sprudka opečieme kocky mäsa. Pridáme trochu korenia a mletej rasce. Podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme bujóny, vegetu a mrazenú zeleninu. A znovu podusíme, kým nebude mäso mäkké. Zeleninovú omáčku zahustíme a necháme prevariť. Bravčové kocky so zeleninovou omáčkou podávame treba s ryžou, knedľou, ale aj zemiaky.