Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčové kocky na cesnaku

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 23320x
Bravčové kocky na cesnaku

Jednoducho, rýchlo a lacno pripravené bravčové kocky.

vytlačiť recept Bravčové kocky na cesnaku
recept Bravčové kocky na cesnaku sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica solamyl
1 ks väčšie cibule
4 strúčiky cesnak
500 g bravčové kocky (na guláš)
soľ
500 ml voda
1 lyžica granulovaný sušený cesnak
4 lyžice olej

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme, nakrájame nadrobno a dozlata orestujeme na rozpálenom oleji. Pridáme kocky mäsa, posypeme cesnakom a zo všetkých strán je opečieme. Potom mäso poprášime soľou, zalejeme vodou a pod pokrievkou dusíme za občasného premiešania asi 45 minút; záleží na kvalite mäsa. Cesnak ošúpeme, pritlačíme plochou stranou noža na lopárik a potom strúčiky nakrájame na plátky. Solamyl rozmiešame v troške vody na kašičku a spolu s cesnakom vmiešame k mäsu. Necháme 5 -10 minút prevariť a podľa chuti dosolíme; prípadne pridáme vodu, ak je omáčka hustá. Ako prílohu odporúčam cestoviny uvarené "na skus".

Komentáre k receptu Bravčové kocky na cesnaku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty