Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová stehno pod vajcom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25244x
Bravčová stehno pod vajcom

Marinované bravčové plátky zapečené s vajcom. Recept jednoduchý a nenáročný.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Bravčová stehno pod vajcom
recept Bravčová stehno pod vajcom sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mleté čierne korenie
soľ
1 lyžica olivový olej na vyprážanie
2 plátky bravčová stehno
sušená majoránka
2 ks vajcia

na potření:

dijonská horčica

Postup prípravy receptu

Plátky bravčového stehna naklepeme, na krajoch orez, osolíme, okoreníme a po oboch stranách potrieme horčicou. Necháme marinovať najlepšie cez noc. Plátky bravčového osmažíme sprudka na olivovom oleji, až sú zlatisté. Bravčovú stehno dáme zapekacej misky a na každý plátok rozklepneme vajcia. Opatrne, aby žĺtky zostali na mäse. Posypeme trochou soli a majoránkou. Bravčovú stehno pod vajcom zapečieme v predhriatej rúre, až sa vajcia zatiahne. Podávame najlepšie so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou.

Komentáre k receptu Bravčová stehno pod vajcom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty