Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová rolka so slaninou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 66619x
Bravčová rolka so slaninou

Jednoduchý recept na rolka z bravčové mäsa. Namiesto bravčového možno použiť aj mäso kuracie.

vytlačiť recept Bravčová rolka so slaninou
recept Bravčová rolka so slaninou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice olej na vyprážanie
4 plátky bravčové rezne
4 plátky anglická slanina
1 konzerva pikantné paštéta

podľa chuti:

soľ

Postup prípravy receptu

Bravčové rezne umyjeme, narežeme a naklepeme. Mäso osolíme a každý plátok potrieme pikantnou paštétu. Plátky mäsa stočíme do závitku a každý rolka zabalíme do plátku anglickej slaniny. Záleží na veľkosti rezňa, ak je rezeň väčšie, použijeme viac plátkov slaniny na jeden rezeň. Na panvicu dáme olej a závitky v ňom sprudka opečieme. Potom mäso vyberieme na tanier, Výpek z mäsa prelejeme do zapekacej misy, do ktorej rozložíme závitky a mäso dáme piecť do rúry. K upečeným bravčovým závitkům podávame opečené zemiaky, ktoré posypeme sušenú petržlenom.

Komentáre k receptu Bravčová rolka so slaninou (1 komentár)

  • katerina 31.January 2016 06:31

    určite ho vyskusam

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty