Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová roláda vodníka Česílka

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 57315x
Bravčová roláda vodníka Česílka

Ideálny prílohou k bravčové rolády je zemiakový knedlík.

Recept na 1 porciu.

vytlačiť recept Bravčová roláda vodníka Česílka
recept Bravčová roláda vodníka Česílka
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mletý korenie
400 g bravčového bôčika
2 ks strúčiky cesnaku
1 ks vajcia
50 g šunky
40 g kapie
4 lyžice mlieka
1 lyžica hladká múka
soľ
1 ks nôžka tenkého párkov
muškátový kvet
žemle
150 g mletého mäsa

Postup prípravy receptu

Vykostený bravčový bôčik rozrežeme na plát, rozklepat ho a naplníme zmesou z mletého mäsa a prísad. Protkneme párkom, bôčik zrolujeme, zviažeme motúzom a upečieme v rúre. Zmes: Mleté mäso premiesime, pridáme vajce, korenie, cesnak rozotrený so soľou, muškátový kvet, hladkú múku a žemľu namočenú v mlieku. Všetko dobre premiešame na vláčnu zmes. Nakoniec pridáme na rezance nakrájanú sterilizovanú papriku a šunku a všetko zľahka zamiešame. Príloha: Najlepšie prílohou sú zemiakové alebo chlpaté knedle, zemiaky.

Komentáre k receptu Bravčová roláda vodníka Česílka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty