Bravčová roláda s lečom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 90min.
- recept zobrazen: 143428x
Plát bravčového naplnený zeleninovým lečom a párky. Lečo môžete použiť kupovanej as zemiakmi máte výborný obed.
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
petržlen | |
4 ks | paradajky |
cibula | |
500 g | mäso bravčové |
korenie mleté | |
4 ks | paprika |
horcica | |
4 ks | vajcia |
soľ | |
2 ks | párok |
Postup prípravy receptu
Cibuľku osmažíme na tuku, pridáme nakrájané papriky a paradajky, dusíme, kým zelenina nie je mäkká. Vmiešame vajcia a prisypeme petržlen. Plát bravčového mäsa naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a poukladáme zeleninovú náplňou. Môžete použiť aj sterilizované lečo! Do stredu položíme olúpaný párok, mäso zviniete do rolády a ovážeme silnú niťou, vložíme do pekáča na lyžicu tuku a za občasného podlievania dusíme pod pokrievkou. Krátko pred dokončením odklopíte, aby mäso zrůžovělo, mäso zbavíme nití a nakrájame na plátky.