Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová roláda s lečom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 143428x
Bravčová roláda s lečom

Plát bravčového naplnený zeleninovým lečom a párky. Lečo môžete použiť kupovanej as zemiakmi máte výborný obed.

vytlačiť recept Bravčová roláda s lečom
recept Bravčová roláda s lečom sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

  petržlen
4 ks paradajky
  cibula
500 g mäso bravčové
  korenie mleté
4 ks paprika
  horcica
4 ks vajcia
  soľ
2 ks párok

Postup prípravy receptu

Cibuľku osmažíme na tuku, pridáme nakrájané papriky a paradajky, dusíme, kým zelenina nie je mäkká. Vmiešame vajcia a prisypeme petržlen. Plát bravčového mäsa naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a poukladáme zeleninovú náplňou. Môžete použiť aj sterilizované lečo! Do stredu položíme olúpaný párok, mäso zviniete do rolády a ovážeme silnú niťou, vložíme do pekáča na lyžicu tuku a za občasného podlievania dusíme pod pokrievkou. Krátko pred dokončením odklopíte, aby mäso zrůžovělo, mäso zbavíme nití a nakrájame na plátky.

Komentáre k receptu Bravčová roláda s lečom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty