Bravčová pečeň s cesnakom a pórom
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 25234x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
5 strúčikov | cesnak |
0,5 lyžičky | Rasco |
300 g | bravčová pečeň |
1 ks | pór |
2 lyžičky | sójová omáčka |
podľa chuti: | |
soľ | |
mleté čierne korenie |
Postup prípravy receptu
Pečeň nakrájame na kúsky. Pór a cesnak očistíme a nakrájame na kolieska. Pečeň opražíme na oleji. Pridáme nakrájaný cesnak a pór, posypeme rascou, ľahko okoreníme a osolíme. Spoločne dusíme asi 5 minút, kým pečeň úplne nezmäknú. Na záver zmes ochutíme sójovou omáčkou. Bravčová pečeň s cesnakom a pórom podávame najlepšie s ryžou.