Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová pečeň s cesnakom a pórom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25234x
Bravčová pečeň s cesnakom a pórom

Jednoduché, rýchle a veľmi dobré!

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Bravčová pečeň s cesnakom a pórom
recept Bravčová pečeň s cesnakom a pórom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

5 strúčikov cesnak
0,5 lyžičky Rasco
300 g bravčová pečeň
1 ks pór
2 lyžičky sójová omáčka

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy receptu

Pečeň nakrájame na kúsky. Pór a cesnak očistíme a nakrájame na kolieska. Pečeň opražíme na oleji. Pridáme nakrájaný cesnak a pór, posypeme rascou, ľahko okoreníme a osolíme. Spoločne dusíme asi 5 minút, kým pečeň úplne nezmäknú. Na záver zmes ochutíme sójovou omáčkou. Bravčová pečeň s cesnakom a pórom podávame najlepšie s ryžou.

Komentáre k receptu Bravčová pečeň s cesnakom a pórom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty