Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová pečeň na Worcester s pórom

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 27827x
Bravčová pečeň na Worcester s pórom

Bravčová pečeň jednoducho orestovanou a doplnená zeleným pórom sú zárukou chutného menu.

vytlačiť recept Bravčová pečeň na Worcester s pórom
recept Bravčová pečeň na Worcester s pórom
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 lyžica olivový olej
1 kg bravčová pečeň
4 ks vajcia
1 ks pór
3 lyžice provensálske korenie
4 lyžice worcesterová omáčka
1 lyžička solamyl

Postup prípravy receptu

Bravčová pečeň dobre očistíme, umyjeme vodou a necháme odkvapkať. Nakrájame ich na väčšie kúsky a premiešame s korením, olivovým olejom a solamylom. Pokvapkáme je worcesterskú omáčkou a necháme chvíľu odležať. Nakrájame si na väčšie kúsky pór. Nahrejeme si WOK panvicu, vsypeme pripravená pečeň a krátko orestujeme. Podľa potreby pridáme worcester alebo lyžicu vody. K orestovaným kúskom pečene pridáme pór a prohodíme. Pečeň s pórom podávame s zemiakovými hranolčekmi, dopĺňame z vajec pripraveným bieliacimi okom. Vhodný je tiež cesnakový dresing pripravený z kyslej smotany.

Komentáre k receptu Bravčová pečeň na Worcester s pórom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty