Bravčová pečeň na grilovacom korení
- predjedlá
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 36276x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 kelímok | plnotnučná horčica |
1 ks | stredne veľká cibuľa |
na obalenie: | |
1 balíček | mletá sladká paprika |
1 balíček | grilovacie korenie |
podľa potreby: | |
olej | |
bravčová pečeň | |
maslo |
Postup prípravy receptu
Pečeň nakrájame na plátky a obalíme z jednej strany v sladkej paprike az druhej v grilovacím korenín. Na jemno nakrájanú cibuľku podusíme na oleji a vložíme okorenená pečeň. Napred je pekne z každej strany opečieme a potom podlejeme trochou vody a podusíme. Keď sú pečeň takmer hotová, pridáme kúsok masla a nakoniec zahustíme plnotucnu horčicou. Riadime sa rady, že na každý plátok pečene príde 1 lyžička horčice. Bravčová pečeň na grilovacím korenie podávame najlepšie s chlebom. Namiesto pečene môžete použiť napríklad aj kotlety, ktoré najprv naklepeme a potom obaľujeme v korení.