Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová pečeň na grilovacom korení

  • predjedlá
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 35503x
Bravčová pečeň na grilovacom korení

Tip na rýchle pohostenie alebo večeru.

vytlačiť recept Bravčová pečeň na grilovacom korení
recept Bravčová pečeň na grilovacom korení
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks stredne veľká cibuľa
1 kelímok plnotnučná horčica

na obalenie:

1 balíček mletá sladká paprika
1 balíček grilovacie korenie

podľa potreby:

olej
bravčová pečeň
maslo

Postup prípravy receptu

Pečeň nakrájame na plátky a obalíme z jednej strany v sladkej paprike az druhej v grilovacím korenín. Na jemno nakrájanú cibuľku podusíme na oleji a vložíme okorenená pečeň. Napred je pekne z každej strany opečieme a potom podlejeme trochou vody a podusíme. Keď sú pečeň takmer hotová, pridáme kúsok masla a nakoniec zahustíme plnotucnu horčicou. Riadime sa rady, že na každý plátok pečene príde 1 lyžička horčice. Bravčová pečeň na grilovacím korenie podávame najlepšie s chlebom. Namiesto pečene môžete použiť napríklad aj kotlety, ktoré najprv naklepeme a potom obaľujeme v korení.

Komentáre k receptu Bravčová pečeň na grilovacom korení (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty