Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová pečeň dusená na slanine

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 43414x
Bravčová pečeň dusená na slanine

Recept na klasickú prípravu bravčových pečene.

vytlačiť recept Bravčová pečeň dusená na slanine
recept Bravčová pečeň dusená na slanine sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

500 g bravčová pečeň
150 g slanina
1 ks veľká cibuľa

podľa chuti:

mletý korenie
soľ

podľa potreby:

hladká múka

Postup prípravy receptu

Pečeň umyjeme, odblaníme a nakrájame na kocky. Slaninu a cibuľu nakrájame na kocky a spolu osmažíme. Pridáme nakrájané pečeň, zo všetkých strán je osmažíme, mierne podlejeme vodou a dusíme domäkka. Keď sú pečeň mäkká, omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v studenej vode. Krátko prevaríme, dochutíme soľou a korením. Bravčová pečeň dusená na slanine podávame s ryžou alebo zemiakmi.

Komentáre k receptu Bravčová pečeň dusená na slanine (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty