Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová guľatina

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 54975x
Bravčová guľatina

Tip na dobrý obed z bravčových plátkov.

vytlačiť recept Bravčová guľatina
recept Bravčová guľatina
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 plátky bravčový rezeň
1 ks vajcia natvrdo
2 ks cibula
1 dl pivo

na potření:

ostrá horčica

podľa chuti:

grilovacie korenie
soľ

podľa potreby:

pór
olej na vymastenie
niva

Postup prípravy receptu

Mäso naklepeme, osolíme a potrieme z oboch strán horčicou. Pór očistíme a nakrájame na kúsky, vajcia uvarené natvrdo olúpeme a rozkrájame na štvrtky. Nivu nakrájame na prúžky. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kolieska. Pripravíme si vymastený pekáčik, do ktorého budeme vkladať bravčové kláty. Na každý plátok mäsa poukladáme kúsok póru, štvrtku vajcia a prúžok nivy. Smotáme do závitku. Bravčové kláty ochutíme v pekáčiku grilovacím korením, posypeme kolieskami cibule, podlejeme pivom a upečieme domäkka. Bravčové kláty podávame s varenými zemiakmi.

Komentáre k receptu Bravčová guľatina (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty