Bravčová bábika so šampiňónovou prílohou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 23289x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 hrste | mrazený hrášok |
olivový olej | |
2 hrste | mrazená kukurica |
1 konzerva | sterilizované šampiňóny |
1 ks | cibula |
500 g | bravčová panenka |
na potření: | |
pálivá horčica | |
podľa chuti: | |
diabolské korenie | |
sójová omáčka | |
soľ | |
kečup | |
mleté čierne korenie | |
chren |
Postup prípravy receptu
Plátky bravčové bábiky naklepeme, osolíme, okoreníme az oboch strán potrieme pálivější horčicou. Bábiku orestujeme na oleji domäkka. Cibuľu olúpeme a nasekáme na kocky. Dáme ju osmažiť na rozpálenú panvicu, do sklovita, pridáme hrášok, kukuricu a scedené šampiňóny. Podlejeme troškou vody, podusíme a dochutíme sójovou omáčkou, diabolským korením, treba lyžicou kečupu a pre ostrosť pridáme čerstvo nastrúhaný chren alebo trochu křeníku. Plátky bravčovej panenky podávame s Šampiňónová prílohou. Pridáme hranolky, krokety alebo opékačky a servírujeme.