Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bravčová bábika so šampiňónovou prílohou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 23289x
Bravčová bábika so šampiňónovou  prílohou

Medailónky bravčové bábiky sa zeleninovo.žampionovou prílohou. Pikantné obed či večera.

vytlačiť recept Bravčová bábika so šampiňónovou  prílohou
recept Bravčová bábika so šampiňónovou  prílohou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 hrste mrazený hrášok
olivový olej
2 hrste mrazená kukurica
1 konzerva sterilizované šampiňóny
1 ks cibula
500 g bravčová panenka

na potření:

pálivá horčica

podľa chuti:

diabolské korenie
sójová omáčka
soľ
kečup
mleté čierne korenie
chren

Postup prípravy receptu

Plátky bravčové bábiky naklepeme, osolíme, okoreníme az oboch strán potrieme pálivější horčicou. Bábiku orestujeme na oleji domäkka. Cibuľu olúpeme a nasekáme na kocky. Dáme ju osmažiť na rozpálenú panvicu, do sklovita, pridáme hrášok, kukuricu a scedené šampiňóny. Podlejeme troškou vody, podusíme a dochutíme sójovou omáčkou, diabolským korením, treba lyžicou kečupu a pre ostrosť pridáme čerstvo nastrúhaný chren alebo trochu křeníku. Plátky bravčovej panenky podávame s Šampiňónová prílohou. Pridáme hranolky, krokety alebo opékačky a servírujeme.

Komentáre k receptu Bravčová bábika so šampiňónovou prílohou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty