Bomberové bravčové kúsky
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 128339x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 lyžica | škrobová bozkáva |
1 ks | zelená paprika |
3 lyžice | olej |
450 g | bravčová stehno |
1/2 lyžičky | mleté čierne korenie |
1 ks | červená paprika |
1 lyžica | sójová omáčka |
1/2 lyžičky | mletá štipľavá paprika |
1 lyžička | karí korenie |
1 ks | pór |
Postup prípravy receptu
Bravčovú stehno umyjeme, osušíme a nakrájame na kúsky. V miske ju pokvapkáme olejom, pridáme škrob, korenie a sójovú omáčku. Pór a papriky očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska a rezance. Na rozpálenom oleji mäso rýchlo orestujeme, pridáme zeleninu a pod pokrievkou dusíme vo vlastnej šťave domäkka. Podľa chuti zmes osolíme. Bomberovy bravčové kúsky podávame s ryžou.