Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bocadillo

  • chuťovky
  • španělská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 62890x
Bocadillo

Na tento recept použijeme výlučne biele pečivo.

vytlačiť recept Bocadillo
recept Bocadillo sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

biele pečivo (bagetku, žemľa)
plátkový šunka
plátkový syr

na potření:

paradajka

Postup prípravy receptu

Bagetky pozdĺžne rozkrojíme. Pripravíme si syr, ktorý máme radi a aspoň na 20 minút pred prípravou ho vytiahneme z chladničky. Syr tak získa svoju typickú chuť a vôňu. Paradajka dôkladne umyjeme, rozkrojíme a vždy jednu polku rajčiaka akoby do rozkrojené polovičky pečiva votrieme. Takto postupujeme s každou polkou paradajky a každú polkou bagety. Ničím iným nepotíráme. Bageta nasaje príjemnú chuť paradajok. Priložíme 1 - 2 plátkov syra, šunky, priklopíme a máme hotovo. Bocadillo môžeme pripraviť iz väčších bagiet, ktoré nakrájame na menšie časti a podávame ako chuťovku, desiatu, apod

Komentáre k receptu Bocadillo (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty