Biftečky z bravčovej panenky
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 134814x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 ks | bravčová panenka |
podľa chuti: | |
mleté čierne korenie | |
korenie na steaky | |
soľ | |
podľa potreby: | |
olej |
Postup prípravy receptu
Bravčové bábiky opláchneme, osušíme a nakrájame na malé biftečky. Rúru predhrejeme na 150 ° C. Olej vymiešame s korením, soľou a korením. Do tejto marinády biftečky naložíme a necháme odležať. Na panvici rozpálime olej a mäso na ňom opekáme z každej strany 3 až 4 minúty. Opečené bifteky preložíme do rúry a necháme v nej 8 minút odležať. Biftečky z bravčovej panenky servírujeme so zeleninou.