Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Biftečky z bravčovej panenky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 134814x
Biftečky z bravčovej panenky

Minútka z bravčovej panenky, ktorá zachutí snáď každému stravníkovi.

vytlačiť recept Biftečky z bravčovej panenky
recept Biftečky z bravčovej panenky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks bravčová panenka

podľa chuti:

mleté čierne korenie
korenie na steaky
soľ

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Bravčové bábiky opláchneme, osušíme a nakrájame na malé biftečky. Rúru predhrejeme na 150 ° C. Olej vymiešame s korením, soľou a korením. Do tejto marinády biftečky naložíme a necháme odležať. Na panvici rozpálime olej a mäso na ňom opekáme z každej strany 3 až 4 minúty. Opečené bifteky preložíme do rúry a necháme v nej 8 minút odležať. Biftečky z bravčovej panenky servírujeme so zeleninou.

Komentáre k receptu Biftečky z bravčovej panenky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty