Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bagetové toasty

  • chuťovky
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 60906x
Bagetové toasty

Voňavá a chrumkavá chuťovka k vínu, ktorá netrvá dlhšie ako 10 minút.

vytlačiť recept Bagetové toasty
recept Bagetové toasty sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks veka
2 ks väčšia paradajka
10 plátkov eidam
20 g strúhaný parmezán

na potření:

margarín

podľa chuti:

bazalka

Postup prípravy receptu

Bagetu alebo veku nakrájame na plátky o šírke asi 2 centimetre. Ľahko je z jednej strany pomažte margarínom, posypeme bazalkou, obložíme polovicou plátku eidamu, posypeme na kocky nakrájanými paradajkami a na vrch strúhaným parmezánom. Toasty kladieme na plech a ten vložíme do rúry rozpálenej asi na 180 ° C. Chlebíčky zapekáme 5 - 8 minút. Tip: Veka nemusí byť úplne čerstvá, a napriek tomu po zapečeniu bude chutiť výborne, preto ju takto môžeme zužitkovať, keď nám zostane.

Komentáre k receptu Bagetové toasty (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty