Bagetové toasty
- chuťovky
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 60906x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | veka |
2 ks | väčšia paradajka |
10 plátkov | eidam |
20 g | strúhaný parmezán |
na potření: | |
margarín | |
podľa chuti: | |
bazalka |
Postup prípravy receptu
Bagetu alebo veku nakrájame na plátky o šírke asi 2 centimetre. Ľahko je z jednej strany pomažte margarínom, posypeme bazalkou, obložíme polovicou plátku eidamu, posypeme na kocky nakrájanými paradajkami a na vrch strúhaným parmezánom. Toasty kladieme na plech a ten vložíme do rúry rozpálenej asi na 180 ° C. Chlebíčky zapekáme 5 - 8 minút. Tip: Veka nemusí byť úplne čerstvá, a napriek tomu po zapečeniu bude chutiť výborne, preto ju takto môžeme zužitkovať, keď nám zostane.