Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Bageta podomácky

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 28445x
Bageta podomácky

Dobrá desiata alebo večera.

Recept na 1 porciu.

vytlačiť recept Bageta podomácky
recept Bageta podomácky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

jemný kečup
pór
1 ks bageta
3 - 5 plátkov šunka
1 - 2 listov čínskej kapusty
0,5 ks paradajka
2 - 3 plátkov eidam

na potření:

plnotučná horčica
majonéza

Postup prípravy receptu

Nakrojíme si bagetu, ale nedořízneme až do konca, aby nám obe polovičky držali pohromade. Jednu polovicu natrieme horčicou, druhú majolku alebo kečupom, posypeme nakrájaným pórom. Bagetu poukladáme plátky šunky, salámy, slaniny alebo inej údeniny. Ďalej dáme nakrájané paradajka, plátky syra a navrch čínskej kapusty alebo hlávkový šalát. Bagetu podomácky ihneď podávame alebo ju zabalíme a skladujeme v chladničke.

Komentáre k receptu Bageta podomácky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty