Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Anglická hrianka

  • predjedlá
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 37972x
Anglická hrianka

Rýchla a výdatná hrianka vhodná na raňajky alebo na večeru.

Recept na 1 porciu.

vytlačiť recept Anglická hrianka
recept Anglická hrianka sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 plátky tvrdý syr
2 plátky chlieb
2 plátky anglická slanina
2 ks vajcia
1/2 ks cilbule

podľa chuti:

soľ
granulovaný cesnak
tatranka

podľa potreby:

tuk na vyprážanie

Postup prípravy receptu

Vajcia rozkvrdláme s trochou soli a cesnaku. Plátok anglickej slaniny by mal byť asi 5 mm hrubý. Vo vajcami obalíme chlieb a slaninu a usmažíme v rozpálenom oleji. Na ešte horúci chlieb dáme piatok syra, plátok opečené slaniny a ozdobíme cibuľou nakrájanou na půlměsíčky. Kto chce môže pokvapkať hrianku tatárskou omáčkou. Anglickú hrianku ihneď podávame.

Komentáre k receptu Anglická hrianka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty