Aljašská treska vo farebnom korení
- hlavné chody
- Ostatní kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 96972x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
600 g | filet aljašské tresky |
4 lyžice | celý farebný korenie |
4 lyžice | sójová omáčka |
4 strúčiky | cesnak |
8 lyžíc | olej |
4 lyžice | maslo |
podľa chuti: | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Filety tresky opláchneme a na obrúsku vysušíme. Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou. Farebný korenie pomocou mažiara alebo mlynčeka nadrtíme tesne pred prípravou. Pripravenú tresku potrieme cesnakom, pokvapkáme sójovou omáčkou a dôkladne posypeme drveným farebným korením. Na panvici rozohrejeme olej s maslom a pripravenou tresku na ňom z oboch strán opečieme. Takto pripravenú aljašskú tresku v farebnom pepři môžeme podávať s prílohou podľa chuti.