Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Aljašská treska vo farebnom korení

  • hlavné chody
  • Ostatní kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 96972x
Aljašská treska vo farebnom korení

Chutne pripravené filety z aljašskej tresky pre milovníkov ostrejších pokrmov.

vytlačiť recept Aljašská treska vo farebnom korení
recept Aljašská treska vo farebnom korení
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

600 g filet aljašské tresky
4 lyžice celý farebný korenie
4 lyžice sójová omáčka
4 strúčiky cesnak
8 lyžíc olej
4 lyžice maslo

podľa chuti:

soľ

Postup prípravy receptu

Filety tresky opláchneme a na obrúsku vysušíme. Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou. Farebný korenie pomocou mažiara alebo mlynčeka nadrtíme tesne pred prípravou. Pripravenú tresku potrieme cesnakom, pokvapkáme sójovou omáčkou a dôkladne posypeme drveným farebným korením. Na panvici rozohrejeme olej s maslom a pripravenou tresku na ňom z oboch strán opečieme. Takto pripravenú aljašskú tresku v farebnom pepři môžeme podávať s prílohou podľa chuti.

Komentáre k receptu Aljašská treska vo farebnom korení (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty