Kuchárka: ryby
Kuchárka bola zobrazená: 26007x
Kuchárka bola založená: 08.May 2014 16:03
-
Holandské rybie filé
Vyprážané kúsky rybieho filé s omáčkou z paradajok a šampiňónov, zjemňuje kyslou smotanou.
-
Kapor podľa Rožmberkov
Tradičný recept rožmberských pánov na prípravu Třeboňského kapra na červenom víne.
-
Kapor s cherry paradajkami
Príprava kapra s cherry paradajkami - vhodná kombinácia pre rýchly všedné obed. Prečo nie pred Vianocami?
-
Kapor v syre
Vyprážaný kapor v lete as chuťou syra, prečo nie?
-
Losos so smotanovou omáčkou
Určite uvítate rýchlu, ľahkú a hlavne veľmi chutnú prípravu lososa.
-
Makrely pečené na cibuli
V našom jedálničku by nemali chýbať ryby. Vyskúšajte napríklad makrelu, upečenú na cibuľke.
-
Pangasius na cesnaku s tymiánom
Vyskúšajte kúsky jemné ryby s cesnakom a naložený v bylinkách.
-
Pangasius na horčici a cibuli
Pokrm z ryby, horčica a cibuľa. To všetko zapečené v rúre. Výborné jedlo, ktoré pripravujeme každé Vianoce.
-
Pečený kapor na paprike
Rýchle, chutné a skoro diétne jedlo.
-
Podmuchovský kapor
Teplý predkrm z kapra na jablkách, s burskými lupienky a medovým prelivom. Možno podávať aj ako hlavný chod.
-
Pstruh na hubách
Recept na pstruha duseného na hubách, sójovej omáčke a cibuľu. Naozajstná lahoda pre tých, ktorí milujú ryby a sušené huby.
-
Pstruh s restovanou zeleninou
Jemné mäso pstruha s orestovanou zeleninou je variantom pre ľahký a veľmi chutný obed.
-
Treska po cigánsky
Namiesto tresky môžete zvoliť akékoľvek iné ryby, pretože táto omáčka prevoňaná Slaninka bude slušať všetkým!
-
Zapečený kapor so šampiňónmi
Kapor so šampiňónmi zapekaný spolu s plátkami zemiakov, netradičné úprava sladkovodné ryby.
-
Zapekané rybie filé
Veľmi jednoduchý recept. Rozložené filé sa zaleje omáčkou zo smotany, korenia a syru a zapečie.