Kuchárka: nedeľné obedy- brav.mäso
Kuchárka bola zobrazená: 53735x
Kuchárka bola založená: 23.December 2011 08:35
-
Bosnianske karbonátky
Veľmi chutné karbonátky z mletého mäsa a ryže pôvodom z Bosny a Hercegoviny.
-
Bravčové mäso zapečené so zemiakmi á la Živánska
Výborný hlavný chod z bravčového mäsa pečený so všetkým v jednom pekáčika.
-
Bravčové rezančeky po Portugalsky
Mäso pripravené podľa portugalské receptúry.
-
Bravčové steaky Riviéra
Bravčové steaky Riviéra pripravujeme z mäsa, ktoré nám najlepšie vyhovuje. My dávame prednosť krkovičiek, ale možno použiť bokombrady alebo stehno.
-
Bravčové stehno s broskyňami v košielke
Chutná šťavnatá pochúťka ideálna pre slávnostnú príležitosť.
-
Bravčový gyros s ryžou
Gyros je zmes korenia, ktorá dodáva mäsu úžasnú chuť a vôňu. Hodí sa aj na grilovanie mäsa. V tomto recepte je korenie úplne skvelé.
-
Cesnakové medailónky s hubami
Restované cesnakové medailónky z bravčovej sviečkovice preliate jednoduchú omáčkou z húb a vína. Odporúčame použiť vyššiu plátky mäsa.
-
Čínske placky
Nová inšpirácia pre tých, ktorí majú radi čínsku kuchyňu.
-
Hovädzie mäso v paradajkovej omáčke
Česká klasika na mnoho spôsobov. Aj tak by sa dal opísať recept na hovädzie mäso v paradajkovej omáčke.
-
Kotlety na šampiňónoch
Krehké, voňavé mäsko. Kotlety zapečené so šampiňónmi a zaliate smotanou.
-
Lahôdková Zapečená krkovička
Zapekaná bravčová krkovička s hubami, klobásou a syrom milo prekvapí nejedného labužníka.
-
Syrové tajomstvo
Kombinácia bravčového mäsa a taveného syra je veľmi vydarená. Vyskúšajte tento recept a uvidíte sami.
-
Šenkýrčino vábenie
Jedlo, ktorým si rozhodne neurobíte hanbu a naopak budete určite pochválený.
-
Talianske kotlety
Vyskúšajte túto vynikajúcu lahôdku. A ak sa vám príprava bude zdať náročná, nepodliehajte panike. Je to jednoduché a výsledok stojí za to.
-
Zapekané obrátené rezne
Po tomto jedle sa môžu u nás všetci roztrhať. Chuť je naozaj výborná.