Kuchárka: Magdalenka maso
Kuchárka bola zobrazená: 42449x
Kuchárka bola založená: 01.December 2012 22:44
-
Belehradský rezeň
Chutný pokrm z bravčového mäsa a spústy zeleniny.
-
Bosnianske karbonátky
Veľmi chutné karbonátky z mletého mäsa a ryže pôvodom z Bosny a Hercegoviny.
-
Bravčová roláda s lečom
Plát bravčového naplnený zeleninovým lečom a párky. Lečo môžete použiť kupovanej as zemiakmi máte výborný obed.
-
Bravčové plátky Bakony
Vynikajúci dobrota z bravčového mäsa. Môžeme použiť stehno alebo krkovička.
-
Bravčové pliecka na jablkách
Voňavé mäso na jablkách. Skvelá sviatočné a slávnostná večera.
-
Bravčové ragú
Recept na vynikajúce ragú, tentoraz z bravčového mäsa.
-
Bravčové s kapustou a paradajkami
Na kocky nakrájané bravčové mäso dusíme s nakrájanou listovú kapustou a paradajkami.
-
Cigánske rezne s cibuľou
Recept na cigánske rezne inak. Dietnější mäso.
-
Dekanské rezne
Príprava jedla je veľmi jednoduchá, ale je potreba si dva dni dopredu mäso naložiť.
-
Falošná sviečková
Sviečková z kurčaťa chutí náramne.
-
Holandské rybie filé
Vyprážané kúsky rybieho filé s omáčkou z paradajok a šampiňónov, zjemňuje kyslou smotanou.
-
Hovädzí guláš na hubách
Veľmi chutný hovädzie guláš s chuťou húb! Výdatný obed s knedľou ako prílohou.
-
Chrumkavé zemiakové placky
Veľmi dobré a chrumkavé zemiakové placky.
-
Jemné vyprážané filé
Jemné vyprážané filé podávame so zemiakovým šalátom, ale hodí sa aj varené zemiaky. V tom prípade je podávame so studenou kôprovou omáčkou.
-
Kapor podľa pani mlynárky
Prírodné kapor so zeleninovou oblohou.
-
Kurací rezeň v kožúšku
Recept na dobré kuracie mäso.
-
Kurací rezeň v syre
Recept na kuracie rezne, kde je miesto strúhanky použitý syr.
-
Kuracie krídielka po čínsky
Kuracie křidýlka možno pripraviť aj netradične. Recept na křidýlka upečená po čínsky.
-
Kuracie mäso na horčici
Jednoduchý recept na kuracie na horčicu so smotanou.
-
Kuracie mäso v syrovej omáčke so šampiňónmi
Jednoduchá a rýchla syrová omáčka s kuracím mäsom a šampiňóny.
-
Kuracie prsia na bylinkách
Rýchly obed z kuracieho mäsa.
-
Kuracie prsia podľa Dávida
Kuracie mäso marinované v cestíčku s korením.
-
Kuracie prsia s olomouckými syrečkami
Kuracie prsia s olomouckými syrečky v cestíčku s bazalkou. Výborné s varenými zemiakmi alebo hranolky a tatárskou omáčkou.
-
Kuracie prsia v pikantnej omáčke
Recept na kuracie zmes v pikantnej paprika omáčke. Podávame s ryžou.
-
Kurča na kapuste
Recept na kuracie mäso, pečené na kyslej kapuste. Kuracie možno nahradiť aj iným mäsom.
-
Kurča na parížsky spôsob
Jemné kuracie mäso ešte zjemnené obalom.
-
Kyjevské rezne
Ak ste milovníkmi kuracieho mäsa, skúste si pripraviť tieto vynikajúce rezne.
-
Lahôdková Zapečená krkovička
Zapekaná bravčová krkovička s hubami, klobásou a syrom milo prekvapí nejedného labužníka.
-
Losos grilovaný na panvici
Recept na filé z lososa, ochutený omáčkou z čerstvej zeleniny.
-
Losos na póre
Losos s vôňou cesnaku a zeleninovou prílohou. Recept hotový do 30 minút bez naloženie ryby.
-
Losos na zelenine v alobale
Ľahká a rýchla úprava rybieho mäsa. Vďaka rýchlemu pečenie v alobale zabránite vysušeniu mäsa. Lososa v zelenine pripravujeme z podkov.
-
Losos s ananásovou omáčkou
Recepty s rybou len výnimočne obsahujú omáčku. Tento je ešte viac netradičný tým, že je s omáčkou ovocnou.
-
Losos s balkánskym syrom
Podarený recept na filé lososa.
-
Losos s bylinkovou omáčkou
Krehké mäso z lososa s jemnou bylinkovou omáčkou Vás určite nesklame.
-
Losos s cesnakovým maslom
Dobrú rybu si môžeme pripraviť aj po štedrovečernej večeri.
-
Losos s jemnou korenistou omáčkou
Recept na veľmi chutného lososa, ktorého pripravujeme v pečiacich vreckách a podávame s jemnou pepřovou omáčkou.
-
Losos s pečenými zemiakmi
Príprava lososa nie je vôbec náročná a doporučuji, skúste k nemu, ako prílohu, pečené zemiaky.
-
Losos so smotanovou omáčkou
Určite uvítate rýchlu, ľahkú a hlavne veľmi chutnú prípravu lososa.
-
Losos so žeruchovým krémom
Chovaný losos je dnes bežne k dostaniu a je oveľa lacnejšie ako losos žijúci voľne v mori. Ten však má neporovnateľne lepšiu chuť a jemnejšie mäso.
-
Marinované pečené bravčové rebierka
Večera, na ktorej si pochutnáte.
-
Mäso v horčici
Výborné pečené mäso naložené v horčičného marinády.
-
Mleté mäso so syrom
Jednoduchý recept na fašírky z mletého mäsa a syru. Výborne chutia so zemiakovou kašou.
-
Mletý bravčový rezeň v cestíčku
Vyprážaný bravčový rezeň z mletého mäsa v syrovom cestíčku.
-
Moravský kurací rezeň
Opäť jeden tip na prípravu slávnostná večera. Tentoraz z kuracích pŕs.
-
Moravský vrabec 1
Recept na klasiku moravskej kuchyne.
-
Morčacia čína
Recept na čínu z morčacieho mäsa, chuť dopĺňa pór a zelenina.
-
Najlahodnejšie obrátené rezne
Naozaj tie najchutnejšie obrátenej rezne. Trik spočíva v horčicu, ktorá mäso dokonale zvláčni a zjemní, takže chutia naozaj dokonale!
-
Pastierske stehno
Dobrota, ktorú pohostíte treba aj kráľovskú návštevu
-
Pečená krkovička
Výborná krkovička s jednoduchou prípravou a zaujímavou chuťou.
-
Pečené kurča s jablkami
Recept na kurča pečené na jablkách.
-
Pečený bravčový bôčik
Tradičný český bôčik pečený na zelenine, zemiakoch a množstvu rasce. Určite mu neodoláte.
-
Pečený losos
Ďalšie rybie pochúťka z fínskej kuchyne. Tentokrát s množstvom zdravej zeleniny a smotanovou omáčkou.
-
Pečený losos s rozmarínom
Pochutnajte si na vynikajúcom obede s vôňou pečeného lososa a čerstvého rozmarínu
-
Pečený losos so smotanovým špenátom
Pečeného lososa na masle podávame so smotanovým listovým špenátom a opékanými zemiaky. Rýchly a ľahký obed alebo večera.
-
Pečený losos so zeleninou
Chutný a pritom diétne jedlo pre celú rodinu. Jednoduchý recept na zapekaného lososa s paprikou a cesnakom.
-
Pikantné rezne naruby
Tento recept je určený pre milovníkov ostrejších jedál.
-
Plátky bravčovej krkovičky v smotane
Dobrá sviatočné večere z bravčovej krkovičky, ktorú zjemníme smotanou.
-
Plnené bravčové rezne
Vyprážané bravčové rezne plnené zmesou šunky s taveným syrom a bylinkami.
-
Pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou
Recept z hlavy rodeného slováka s vlastnoručný ukážkou.
-
Prírodne krehká krkovička
Tento krehký pokrm si pripravíme deň vopred a potom je rýchla príprava a výborný výsledok.
-
Ráholecké kotlety
Kotlety podľa chuti lúpežníka Rumcajs.
-
Rezne naruby s pikantnou šťavou
Z bravčového, kuracieho alebo morčacieho mäsa podľa chuti.
-
Rezne v tajomnom kabátiku
Rezky s vôňou tajomstva.
-
Sečuánska kuracia zmes
Pikantná omáčka s bambusovými výhonkami a kurčaťom.
-
Segedínsky guláš 2
Pravý guláš z bravčového.
-
Selské kuriatko
Ďalšie recept na vynikajúce kuriatko. U nás veľmi obľúbené.
-
Sviečková Stroganov
Populárna úprava sviečkovice, na ktoré si určite pochutnáte
-
Šenkýrčino vábenie
Jedlo, ktorým si rozhodne neurobíte hanbu a naopak budete určite pochválený.
-
Škótske vajcia
Recept na škótska vajcia zabalená v lahodnom mäsku, šunke a syru. Pri slávnostnom obede určite každého očarí.
-
Španielske závitky na mieru
Recept na španielske vtáčiky trochu inak.
-
Španielsky vtáčik s pestrou náplňou
Hovädzie závitky plnené šunkou, zeleninou, vajcom a údeným. Samozrejme nechýba omáčka.
-
Šťavnaté pečené kurča
Veľmi jednoduchý a výborný recept na pečené kuriatko, ktoré vďaka slanine nie je suché.
-
Taťkové kuracie mäsko
Marinované kuracie mäsko so zeleninkou.
-
Úžasné jogurtové rezne
Rezne sú veľa krehké, chuť úžasná, kto zažil, nechce inak.
-
Viedenská roštenka
Klasické viedenské jedlo plné cibule.
-
Vyprážané karí rezne
A pre milovníkov rezkov ďalšie variant. Tentoraz trochu exotická.
-
Vyprážaný losos s cesnakom
Vyprážaného lososa marinovaného na cesnaku podávame s hranolčekmi alebo varenými zemiakmi.
-
Vyprážaný syr
Veľmi rýchly obed alebo večera, ktorá nasýti a iste aj zachutí.
-
Zbojnícke kurča
Rýchla večera z kuracieho mäsa. Ak použijeme viac cesnaku, je výsledok pikantnejšiu.