Kuchárka: cyril
Kuchárka bola zobrazená: 41303x
Kuchárka bola založená: 16.March 2012 20:10
-
Bratislavská omáčka
Jednoduché zeleninové jedlo prekvapivo dobrej chuti.
-
Bravčové rezance na cibuľke
Recept vhodný aj pre začiatočníkov. Tip na rýchly obed z bravčového mäsa.
-
Bravčové rezance s uhorkami
Bravčové mäso, uhorky a omáčka ochutená horčicou.
-
Bravčový gyros s fazuľami
Recept z chudého bravčového mäsa a korenia chutí s takmer každú prílohou.
-
Detvianska nátura
Masová pochúťka v zemiakovej placke.
-
Domáca tatárska omáčka
Recept, ktorý vymyslel môj otec. Vyzerá možná jednoducho, ale robíme ju skoro ku každému jedlu, pretože jej chuť je naozaj vynikajúca!
-
Grécky guláš
Napodiv v tomto recepte nie sú ani olivy, ani iná zelenina typická pre grécku kuchni!
-
Grilovaný bravčový bok
Pokrm predovšetkým pre tých, ktorí dávajú prednosť tučnejším mäsám.
-
Chilli mäsové rezance
Jednoducho naložené mäso dvojakého druhu.
-
Koprovka podľa receptúry
Klasická koprovka.
-
Kuracie mäso s paprikou
Rýchle jedlo zo zdravého hydinového mäsa, keď nemáte čas vyvárať.
-
Kuracie ražniči
Recept na pečené kuracie ražniči s anglickou slaninou a cibuľou.
-
Losos grilovaný na panvici
Recept na filé z lososa, ochutený omáčkou z čerstvej zeleniny.
-
Losos s pečenými zemiakmi
Príprava lososa nie je vôbec náročná a doporučuji, skúste k nemu, ako prílohu, pečené zemiaky.
-
Mňamózna kuracia roláda
Kuracie roláda s pestrou a chutnú farebnou náplňou.
-
Naše kurča na paprike
Kurča na paprike, ako sa robí u nás doma aneb ďalší variant tradičného českého pokrmu.
-
Pečená krkovička
Výborná krkovička s jednoduchou prípravou a zaujímavou chuťou.
-
Pikantná krkovička s paradajkovou omáčkou
Bravčová krkovička je veľmi chutí po úprave, kedy použijeme cesnak a pikantné paradajkovou omáčku. Ak máte radi krkovičku a pikantné jedlá, je tento recept práve pre vás.
-
Stánkové langoše
Lacné jednoduché langoše, tak ako je robia v stánkoch s langošema.
-
Španielské kurča s cesnakom
4 porcie kurčaťa s jemnou chuťou podporenou výrazným cesnakom.
-
Veľkonočná plnka
K Veľkej noci patria plnka! Tahle je z údeného mäsa a žihľavy a pozor, použite naozaj rožky, veka má inú chuť!
-
Zapekané zemiaky so syrom a slaninou
Pokrm pripravovaný v rúre z vopred opečených zemiakov.